Det siger kunderne.

“Har fået en sund og stærk krop” 
Jeg vil på det varmeste anbefale Annette som personlig træner. Jeg følte mig helt tryg, blev presset på de rigtige tidspunkter og træningen blev skræddersyet til netop mig og min krop. Og så var der resultater, som jeg har kunnet bibeholde selv efter vores samarbejde ophørte. Annette fik sat min form og mit velvære i fokus igen, og jeg vil uden tvivl vende tilbage, når jeg skal ha’ et skub igen. Super dialog og tillid. TAK!

Silja Ok King, 32 år

“Vægttab og livstilsændring” 
Jeg har brugt Annette som personlig træner og kan på det kraftigste anbefale et forløb hos hende. Hun er dygtig, motiverende og energisk – det gør at jeg har kunne holde fast og ikke har givet op undervejs. Annette har i den grad været medvirkende til at jeg har nået mit mål og vigtigst af alt at jeg kan holde fast i det bl.a. fordi jeg har fået et helt nyt syn på kost som er et område Annette også har en stor viden om.

Mette Noer, 43 år

“Vægttab & tonet krop” 
Så oprandt dagen hvor jeg skal have nået mine mål.. det er de næsten på nær 2 kg, men da de 19 kg er tabt er jeg så lykkelig. Kæmpe stort tak til dig Annette. Uden din store støtte og MEGET motiverende personlige træning var det aldrig gået. Dine råd og hjælp med min kost har været uvurderlig. Det er med glæde jeg træner, ikke en sur pligt. Ser frem til vores nye projekter :). Lige en stor tak til Irina (i kælderen ). Hun har været super til at mindske min cellulitis på lårene.

Yvonne Møbius, 59 år

Bedre livskvalitet” 
Jeg vil med glæde anbefale dig til alle som søger en dygtig motiverende og ikke mindst empatisk personlig træner, det har været et fantastisk forløb og perfekt program som jeg har været igennem i samråd med dig og jeg har på bare 6 mdr nået mit mål og har tabt 10 kilo, fået mere velvære og en bedre livskvalitet, TUSINDE TAK FOR DET.

Elisabeth Mertins Holst, 53 år

“Stærk & tonet krop” 
Kan varmt anbefale et træningsforløb med Annette Dalsgaard. Opnåede de ønskede resultater og har lysten til at fortsætte med at træne i Ør og Sund.

Pernille Mærsk Gaardboe, 47 år

“Sænket kolesteroltal”
Opnåede mit mål med Annette som personlig træner. 2 gange ugentlig i 3 mdr. med styrketræning var med til at få mit let forhøjede kolesteroltal ned. Annette er super frisk og professionel.

Henriette C Heegaard, 60 år

“Vægttab & lavere fedtprocent” 
Jeg netop gennemført et personligt træningsforløb med Annette på Ör&Sund. Det har været et super godt og lærerigt forløb for mig. Vægten er godt på vej ned, fedtprocenten er faldet væsentligt tillige med mit BMI, så jeg har virkelig fået blod på tanden til at fortsætte og udvikle min træning samt vedligeholde den sunde livsstil. Jeg kan klart anbefale andre at gøre det samme, det er et fantastisk godt skub i det rigtige retning!

Karin Rosenquist, 53 år

“Træning som er “skræddersyet” til mig

Jeg ved ikke hvad det var, men et eller andet “talte” til mig på det rigtige tidspunkt, da jeg så Annettes annonce på FB. Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg har kun kunne gennemføre dette med Annettes hjælp ved hjælp af en træning som er “skræddersyet” til mig og som jeg kan lide – og jeg fortsætter den. Tusinde tak Annette Ps – allerede efter 3-4 uger kunne jeg faktisk se resultater på egen krop!

 

Lene Kloch, 54 år

“Det har givet mig så meget mentalt og udseendemæssigt”

Åhh det har bare været såå skønt det har gjort så meget for mig såvel udseendemæssigt som mentalt – 10001000 tak for dit altid gode humør og din fantastiske måde til at få mig til at tage lige lidt ekstra fat jeg er dig dybt taknemmelig og har ikke haft en dag i forløbet hvor jeg tænkte .., idag gider jeg ski ikke
Susie Larsen, 57 år

“Fantastisk at se tallene gå stødt nedad”

Tak for din fantastiske hjælp og tro på at det lykkedes. Det smittede af, på en der havde dårlige vaner. Vildt du fik vækket min stædighed! Dybt inspirerede, Kan ikke takke dig nok! Glæder mig til fortsatte svedige timer. Kram fra en tilfreds Kunde

Marianne Hammelev Petersen, 60 år

“Det har været overskueligt og nemt at styre selv”

Anette har givet mig vejledning og motivation til at komme igang med den rigtige træning og gode kost råd😊. Det har været overskueligt og nemt at styrer selv. At have en dato for næste møde med Anette og træning har holdt mig på sporet😊Nu ved jeg hvad der skal til ,og det kan lade sig gøre at tabe mig, blive strammet op og komme i bedre form for min sundheds skyld😄

Trine Marianne Lintrup, 57 år